Info za sudionike

Informacije potrebne za prijavu, smještaj i dobru zabavu…

MARATON

ŠTAFETNI MARATON

POLUMARATON

TROFEJ SLOBODNE DALMACIJE – 5 km

dm DJEČJE MILJE

Prijave za dm dječje milje se otvaraju 01.02.2022. u 09:15, a traju do ispunjenja limita sudionika.
Startnina za sudjelovanje iznosi 20 kn, a uplaćuje se prema uputama u mailu po prijavi. 

GRUPNE PRIJAVE (10 i VIŠE ČLANOVA)

Pravo na grupnu prijavu se ostvaruje prijavom 10 i više članova grupe na utrke maraton, štafetni maraton, polumaraton i/ili utrku 5 km. Grupna prijava je moguća do 31.12.2021. Grupnom prijavom se ostvaruje popust od 25% na važeću startninu u trenutku uplate grupne prijave (na utrku od 5 km se ne odobrava popust za grupu).

PAKET PRIJAVA

Dodajte svojoj prijavi i utrku TROFEJ SLOBODNE DALMACIJE i otrčite dvije utrke po posebnoj cijeni

MARATON/ŠTAFETNI MARATON + TROFEJ SD

POLUMARATON + TROFEJ SD

PROMJENA PODATAKA PRIJAVLJENOG TRKAČA

Za utrke maraton, štafetni maraton, polumaraton i 5 km moguća je promjena podataka, odnosno zamjena prijavljenog trkača. Ispravke pogrešno unesenih podataka su moguće do 01.02.2023. (bez naknade) prijavom pogrešno unesenih podataka kroz obrazac na stranici prijava. Promjena imena (zamjena trkača) je moguća bez naknade do 01.02.2023. isključivo slanjem obrasca za promjenu koji je dostupan na www.splitmarathon.com na e-mail adresu navedenu u obrascu.

Nakon 01.02.2023. promjene su moguće na preuzimanju startnih paketa. Ispravke osobnih podataka uredno prijavljenog trkača se ne naplaćuju. Promjena trkača je moguća isključivo potvrdnicu prijavljenog natjecatelja ili kopiju osobnog dokumenta, predočenje osobnog dokumenta trkača koji ga/ju mijenja i plaćanje naknade od 35 kn.

Sudjelovanje na utrci pod brojem drugog trkača je kažnjiv diskvalifikacijom i/ili zabranom sudjelovanja, prema odluci Organizacijskog odbora Split Maratona.

Prijave za "elite" trkače

Rok za prijavu za pozivnicu je 01.02.2023.

Organizator osigurava pozivnice za određeni broj trkača Elite kategorije za utrku polumaratona i maratona. Kako biste se kvalificirali za pozivnicu na Split Maraton potrebno je dostaviti potvrdu rezultata s AIMS certificirane utrke (održane nakon 01.02.2020.) na e-mail elite.splitmarathon@gmail.com. Po dostavljenoj potvrdi dobiti će te povratni mail s promotivnim kodom kojeg će te unijeti kao sredstvo plaćanja po obavljenoj prijavi na www.splitmarathon.com.

Kvalifikacijska vremena za pozivnicu su

Maraton muškarci < 2:45
Maraton žene < 3:05
Polumaraton muškarci < 1:20
Polumaraton žene < 1:30

Split Maraton osigurava smještaj (1 noćenje za dvije osobe) i/ili putne troškove (u fiksnom iznosu od 1.000 Kn) za najbrže trkače. Kako bi osigurali smještaj i/ili putne troškove potrebno je uz dostavljene rezultate na mail elite.splitmarathon@gmail.com dostaviti zahtjev za smještaj s podacima osoba i/ili zahtjev za putne troškove.

Kvalifikacijska vremena za smještaj i/ili putne troškove su:

Maraton muškarci < 2:30
Maraton žene < 2:45
Polumaraton muškarci < 1:10
Polumaraton žene < 1:20

Trkači o STM!

Prekrasno organizovano. Moj prvi polumaraton. Divna uspomena. A.K.

Dragi trkači!

23. Split Maraton, i 26. veljače 2023., kao i do sada promovira zdravlje i potiče zdrav način života.

Kako bismo ispunili takve uvjete u trenutnoj situaciji vezanoj za COVID-19, na manifestaciji ovoga tipa, potrebna su jasna pravila, kojih se svi moramo pridržavati.

Pravila su određena važećim Odlukama stožera Civilne zaštite RH za sprječavanje širenja zaraze Corona virusom.

Svi trkači, kako bi preuzeli svoj startni broj (bez kojeg nije moguće sudjelovati u natjecanju, ni ući u startnu zonu) moraju predočiti važeću EU digitalnu COVID potvrdu.

Svi učesnici, gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje, koje je prisutno na natjecanju također mora imati valjane EU digitalne COVID potvrde.a

Izuzetak su osobe koje dolaze iz trećih zemalja, te osobe koje ne posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu. Moraju posjedovati:
  • Negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa – BAT na SARS-CoV-2
  • Potvrdu o cijepljenju
  • Potvrdu o preboljenju,
a sve prema uvjetima koje propisuje MUP RH. Uvjete za izdavanje EU digitalne COVID potvrde možete vidjeti na stranici www.eudigitalnacovidpotvrda.hr a uvjete za osobe koje dolaze iz trećih zemalja možete vidjeti na stranici mup.gov.hr. Sve eventualne izmjene biti će objavljene na našim mrežnim stranicama, a do početka manifestacije dobit ćete mailom detaljne Upute za natjecatelje.
Scroll to Top