Info za sudionike

Informacije potrebne za prijavu, smještaj i dobru zabavu…

Napominjemo da je preuzimanje startnih paketa osobno, te se ne može preuzeti startni paket za drugu trkačicu ili drugo trčaka, bez obzira dolazi li na utrku
 

MARATON

ŠTAFETNI MARATON

POLUMARATON

TROFEJ SLOBODNE DALMACIJE – 5 km

DJEČJE MILJE

Prijave za dječje milje se otvaraju 9.1.2023., a traju do ispunjenja limita sudionika. Za sudjelovanje na dječjim miljama uplaćuje se simbolični, preporučeni minimalni iznos od 3 € prema uputama u mailu po prijavi. 

GRUPNE PRIJAVE (10 i VIŠE ČLANOVA)

Pravo na grupnu prijavu se ostvaruje prijavom 10 i više članova grupe na utrke maraton, štafetni maraton, polumaraton i/ili utrku 5 km. Grupna prijava je moguća do 15.12.2022. Grupnom prijavom se ostvaruje popust od 25% na važeću startninu u trenutku uplate grupne prijave (na utrku od 5 km se ne odobrava popust za grupu).

PROMJENA PODATAKA PRIJAVLJENOG TRKAČA

MARATON I POLUMARATON – Nije moguće promijeniti ime prijavljenog trkača. Moguće je promijeniti utrku. Prelazak s maratona na polumaraton bez naknade i povrata sredstava. Prelazak s polumaratona na maraton, uz doplatu razlike u cijeni prijave na dan kad se vrši promjena.

ŠTAFETNI MARATON – Moguća je promjena imena najviše 2 trkača unutar štafete. Moguća je promjena rasporeda po izmjenama. Obje ove promjene moguće je napraviti SAMO JEDNOM.

Ispravke pogrešno unesenih podataka su moguće do 01.02.2023. prijavom pogrešno unesenih podataka kroz obrazac na stranici prijava i slanjem mailom na info@protime.si. Nakon 01.02.2023. ispravak podataka je moguć na preuzimanju startnog broja.

Sudjelovanje na utrci pod brojem drugog trkača je kažnjiv diskvalifikacijom i/ili zabranom sudjelovanja, prema odluci Organizacijskog odbora Split Maratona.

Prijave za "elite" trkače

Rok za prijavu za pozivnicu je 15.01.2023.

Organizator osigurava pozivnice za određeni broj trkača Elite kategorije za utrku polumaratona i maratona. Kako biste se kvalificirali za pozivnicu na Split Maraton potrebno je dostaviti potvrdu rezultata s AIMS certificirane utrke (održane nakon 01.02.2022.) na e-mail elite.splitmarathon@gmail.com. Po dostavljenoj potvrdi dobiti će te povratni mail s promotivnim kodom kojeg će te unijeti kao sredstvo plaćanja po obavljenoj prijavi na www.splitmarathon.com.

Kvalifikacijska vremena (ELITE B - 30 sudionika) za pozivnicu su

Maraton muškarci < 2:40
Maraton žene < 3:00
Polumaraton muškarci < 1:18
Polumaraton žene < 1:25

Split Maraton osigurava smještaj (1 noćenje za dvije osobe) i/ili putne troškove (u iznosu koji određuje Organizator) za ograničeni broj trkača. Trkači zainteresirani za smještaj i naknadu putnih troškova, a koji ispunjavaju uvjete trebaju uz dostavljene rezultate na mail elite.splitmarathon@gmail.com dostaviti zahtjev za smještaj s podacima osoba i/ili zahtjev za putne troškove.

Kvalifikacijska vremena (ELITE A - 20 sudionika) za smještaj i/ili putne troškove su:

Maraton muškarci < 2:30
Maraton žene < 2:45
Polumaraton muškarci < 1:10
Polumaraton žene < 1:20

Trkači o STM!

Prekrasno organizovano. Moj prvi polumaraton. Divna uspomena. A.K.

Dragi trkači!

23. Split Maraton, i 26. veljače 2023., kao i do sada promovira zdravlje i potiče zdrav način života.

Kako bismo ispunili takve uvjete u trenutnoj situaciji vezanoj za COVID-19, na manifestaciji ovoga tipa, potrebna su jasna pravila, kojih se svi moramo pridržavati.

Pravila su određena važećim Odlukama stožera Civilne zaštite RH za sprječavanje širenja zaraze Corona virusom.

Svi trkači, kako bi preuzeli svoj startni broj (bez kojeg nije moguće sudjelovati u natjecanju, ni ući u startnu zonu) moraju predočiti važeću EU digitalnu COVID potvrdu.

Svi učesnici, gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje, koje je prisutno na natjecanju također mora imati valjane EU digitalne COVID potvrde.a

Izuzetak su osobe koje dolaze iz trećih zemalja, te osobe koje ne posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu. Moraju posjedovati:
  • Negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa – BAT na SARS-CoV-2
  • Potvrdu o cijepljenju
  • Potvrdu o preboljenju,
a sve prema uvjetima koje propisuje MUP RH. Uvjete za izdavanje EU digitalne COVID potvrde možete vidjeti na stranici www.eudigitalnacovidpotvrda.hr a uvjete za osobe koje dolaze iz trećih zemalja možete vidjeti na stranici mup.gov.hr. Sve eventualne izmjene biti će objavljene na našim mrežnim stranicama, a do početka manifestacije dobit ćete mailom detaljne Upute za natjecatelje.
Scroll to Top